Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Δωρεάν είσοδο για γονείς και παιδιά.

Αν είστε τεχνόφιλοι και έχετε παιδιά από 5-13 ετών τότε σας ενδιαφέρει!

 Με αφορμή τον Χατζηκυριάκο-Γκίκα, ένας από τους αγαπημένους μου ζωγράφος που κατατάσεται στη γενιά του '30, παιδιά μαζί με τους γονείς ανακαλύπτουν τα έργα, παίζουν, συζητούν για την προστασία του περιβάλλοντος, εξερευνούν αυτά που τους αρέσουν, ίσως μαθαίνουν και τι θέλουν. 
 Με δωρεάν είσοδο και δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και με την καθοδήγηση της υπεύθυνης εικαστικού, η τέχνη γίνεται οικογενειακή υπόθεση. 

Εμείς οι τρείς, μαμά και κόρες θα είμαστε εκεί να ανακαλύψουμε παίζοντας και είναι μια αφορμή να γνωριστούμε από κοντά στο πρωινό πρόγραμμα 12.30-13.30 που είναι για 5-8 ετών.Υπάρχει βέβαια και το 13.30-14.30 για τα μεγαλύτερα παιδιά 9-13 ετών με τους γονείς τους. 
 Υπεύθυνη είναι η εικαστικός κ. Μαρίνα Στελλάτου.


 Τα παιδιά δουλεύουν με αφορμή τον Χατχηκυριάκο-Γκίκα.


 Επίσης την Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 19.30 η παιδική τέχνη συνομιλεί με λογοτέχνες, ποιητές και συγγραφείς. Πιο αναλυτικά 14 λογοτεχνικά κείμενα συνομιλούν με 13 έργα ζωγραφικής και κατασκευές παιδιών από την έκθεση -"Το δικαίωμα του παιδιού στην έκφραση. Θέλω να.."
Υπάρχουν συνεχή προγράμματα και για μικρότερες ηλικίες και στα μέσα του Απρίλη.
Για περισσότερα μπείτε στο : www.childrensartmuseum.gr

Βρίσκεται στην οδό Κόδρου 9, προέκταση της οδού Βουλής στην Πλάκα.
 Τηλέφωνα:  210-3312621, 210-3312750.


Το εργαστήριο πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του ιδρύματος Λεβέντη.Υ.Γ. Καλό θα ήταν να είστε από νωρίτερα εκεί γιατί τηρείται σειρά προτεραιότητας.


Με εκτίμηση 
μαμά S.ter
Irene
M-D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.