Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Frozen Yogurt with Coconut, Lime & Mango



ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ, ΛΑΪΜ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ

Υλικά:
  • 1 κιλό γιαούρτι
  • ζάχαρη κρυσταλική
  • 1 κουτάκι γάλα καρύδας 400ml
  • 1 πακέτο τριμμένη καρύδα, 200gr
  • 1 λάϊμ
  • 1 μάνγκο 
Ανακατεύουμε με ένα μίξερ το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το γάλα καρύδας και την τριμμένη καρύδα.
Το βάζουμε στην κατάψυξη και ανακατεύουμε ανά μία ώρα με το μίξερ.
Στο ενδιάμεσο προετοιμάζουμε το μάνγκο. 
Κόβουμε τη μία πλευρά του μάνγκο και από την εσωτερική χαράζουμε σε ρόμβους.
Έπειτα πιέζουμε με τα δάχτυλά μας το εξωτερικό μέρος να βγεί το εσωτερικό προς τα έξω.
Όταν το γιαούρτι παγώσει αρκετά, το τοποθετούμε σε ένα μπολ ή ποτήρι.
Τρίβουμε λίγο λάϊμ πάνω από το ποτήρι και μετά το κόβουμε φέτες ώστε να σερβιριστεί στο πιάτο μας.

Καλή σας όρεξη.

Ευχόμαστε η συνταγή μας να σας δροσίσει!


S.Ter
Irene
M-D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.