Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Δραστηριότητες στη Μαγεμένη Πυξίδα

H "Μαγεμένη Πυξίδα", ένα κέντρο δημιουργικής έκφρασης έχει κλέψει τις καρδιές μας. 
Αν και το γνωρίζουμε πολύ καιρό και έχουμε βρεθεί εκεί με αφορμή πάρτι φίλων μάθαμε ότι παρέχει διάφορες δραστηριότητες: Yoga για παιδιά, βρεφικά-παιδικά εργαστήρια αλλά και μεγάλων,μουσικά και θεατρικά εργαστήρια,  κουκλοθέατρα και πολλά ακόμα κατά καιρούς.
Καλύπτει τις ανάγκες της μητέρας που θέλει να κάνει για μία-δύο ώρες τα ψώνια της και παράλληλα μπορεί να καλύψει την ανάγκη του γονιού που θέλει να αφιερώσει ποιοτικό χρόνο στο παιδί του με δραστηριότητες.

Είναι ανοικτή καθημερινά από τις 8.30 ως τις 14.00μμ και απο τις 17.30-20.30μμ. Το Σάββατο από τις 11.30 ως τις 13:30μμ, και υποδέχεται τους μικρούς της φίλους χωρίς εγγραφές και χωρίς συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης και αποχώρησης.
Ο χώρος διατίθεται για παιδικές εκδηλώσεις και πάρτυ με έμπειρους εμψυχωτές για να διασκεδάζουν οι μικροί μας φίλοι. Τα Σάββατα γίνονται πολλά και διαφορετικά happening, ενώ πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά.

Σε μια ωραία παρουσίαση με θεατρικό παιχνίδι βρεθήκαμε κι εμείς με συγγραφέα την Ιωάννα Μπαμπέτα και περάσαμε πάρα πολύ όμορφα.
 





Για περισσότερες πληροφορίες: www.magemenipyxida.gr  όπου θα βρείτε και το πρόγραμμα του μήνα με όλες τις εκδηλώσεις!
Καλή διασκέδαση.
 
 
 
ChildrenstyleIMD




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.