Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.

    Μετά από μερικούς μήνες εφόσων μπήκε η καινούρια χρονιά και μεγάλωσε η αδερφούλα μας θέλαμε να ξαναρχίσουμε την επικοινωνία μας και τις κοινωνικές μας επαφές και βόλτες με τα ξαδερφάκια μας και τους φίλους μας.
    Οπότε είπαμε να παρακολουθήσουμε στο θέατρο του ελληνικού κόσμου τους "Άθλους του Ηρακλή"  μια εξαιρετική παράσταση που μας άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν ήταν μόνο το ταξίδι και οι περιπέτειες του Ηρακλή που μας καθήλωσαν αλλά και τα φοβερά και τρομερά σκηνικά κοστούμια, γλυπτά και εφέ που λαμπήριζαν και μας μάγεψαν.Δεν παρασυρθήκαμε μόνο εμείς αλλά και οι μαμάδες και οι μπαμπάδες μας που φάνηκε να τους μάγεψε ακόμα περισσότερο.
    Με τη μοναδική σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη και τη Χριστίνα Κουλουμπή στα σκηνικά κοστούμια, μουσική του Γιάννη Μακρίδη και χορογραφία του Πέτρου Γάλλια ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στην Αρχαία Ελλάδα. Ας μη ξεχνάμε βέβαια και τους επαγγελματίες ηθοποιούς που δίνουν την ψυχή τους για να ταξιδέψουμε στη ζωή του ήρωα, στους θεούς του Ολύμπου και τέλος στην καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων.
Για να βρείτε πληροφορίες εισητηρίων και ώρες παραστάσεων αρκεί να μπείτε στα παρακάτω :

http://www.mytheatro.net/2011/11/blog-post_03.html

http://tickets.theatron254.gr/

http://www.athinorama.gr/theatre/data/performances/?id=10009174


Αξίζει η παράσταση για όλα τα παιδάκια αλλά και τους μεγάλους.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.