Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ..

 Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για να τελειώσει το δικό μας όμορφο και παιχνιδιάρικο καλοκαίρι αφού ακόμα έχει ζεστές ημέρες με λίγο αεράκι, όπως δηλαδή το προτιμάμε. Αν και ημερολογιακά έχει ήδη τελειώσει αυτή η υπέροχη εποχή και έχουμε μπει πλέον επίσημα στο φθινόπωρο, για εμάς ο φθινόπωρος φτάνει μετά από αυτό το σαββατοκύριακο και μάλιστα αφού η μητέρα μας φέρει την αδερφούλα μας από το μαιευτήριο που θα πάει σε λίγες μέρες.
 Αυτός ήταν και ο λόγος που διακόψαμε τόσο καιρό και δεν έχουμε γράψει. Μάθαμε επίσης από τους φίλους μας ότι όλοι έχουν επιστρέψει και αρχίζουν τα πάρτι γενεθλίων το ένα πίσω από το άλλο. Φυσικά δε θα χάσουμε κανένα. Βέβαια θα βρούμε χρόνο να σας ενημερώνουμε και να σας εκπλήσουμε με τις διάφορες αναφορές μας γύρω από τη τέχνη, την οικολογική μόδα και μη και τις κατασκευές μας, να σας δίνουμε ιδέες με τις χειροτεχνίες μας και τη παιδική διακόσμηση ακόμα και για δραστηριότητες που μπορεί να σας αφορούνε μικροί μας φίλοι και μαμάδες.
 Μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε να περνάτε καλά γιατί τα πιο όμορφα "πράγματα" στη ζωή στην ουσία δεν είναι "πράγματα" αλλά οι στιγμές που ζούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.