Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον Μητρικό Θηλασμό11 Νοεμβρίου 10.00 π.μ. - 24 Νοεμβρίου 3.00 μ.μ.
 

Το www.mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας διοργανώνει Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Μητρικό Θηλασμό τον προσεχή Νοέμβριο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει επιστημονικές ημερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, με θέμα: "Θηλασμός: Είναι στη φύση μας!", με σκοπό να αφυπνισθούν και να ευαισθητοποιηθούν γυναίκες, οικογένειες, επαγγελματίες υγείας, ...
κοινωνία και πολιτεία στο τόσο σημαντικό και ευαίσθητο θέμα για την υγεία του ανθρώπου, τη βρεφική και παιδική διατροφή.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με την οποία και φέτος το mitrikosthilasmos.com δίνει δυναμικό παρόν για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (που στη χώρα μας τιμάται 1-7/11) μετατρέποντας τον Νοέμβριο σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σπουδαιότητα, τα οφέλη και τις ευεργετικές ιδιότητες του μητρικού θηλασμού.

• ΑΘΗΝΑ: Κυριακή 11/11, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν" (Baby Friendly Hospital), Αμφιθέατρο

• ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κυριακή 18/11, Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, Αίθουσα "Δίας"

• ΚΡΗΤΗ (Ηράκλειο): Σάββατο 24/11 στον Πολυχώρο της "Παλιάς Λαχαναγοράς", αίθουσα πολλαπλών χρήσεων-εκδηλώσεων

Οι ημερίδες απευθύνονται σε γονείς, επαγγελματίες υγείας
και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον μητρικό θηλασμό!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ΔΩΡΕΑΝ για όλους
Δείτε αναλυτικά το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των ημερίδων εδώ:
http://tiny.cc/3oqlmw

Καλούμαστε όλοι μαζί, να βοηθήσουμε ώστε το αναφαίρετο δικαίωμα των βρεφών και των μικρών παιδιών στο θηλασμό να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει στη διατροφή τους.

Να είστε όλοι εκεί!Για περισσότερα δείτε : www.mitrikosthilasmos.comΓιατί ξέρουμε ότι η κάθε μητέρα χρειάζεται όση περισσότερη υποστήριξη μπορεί να δοθεί, τη γνώση από τους ειδικευμένους και όσους γνωρίζουν για το καλύτερο του παιδιού αλλά και της ίδιας, εκείνο το τρυφερό διάστημα του θηλασμού!


 
 
S.Ter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.