Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Γίναμε Μαλλιά Κουβάρια με δωρεάν μαθήματα!



Περάσαμε από το κατάστημα Μαλλιά Κουβάρια στο Π.Φάληρο δίπλα στη στάση του τραμ "Αχιλλέως". Ένας καινούργιος και φιλόξενος χώρος έχει δημιουργηθεί όπου μπορείτε να βρείτε σε μεγάλη ποικιλία όλα τα υλικά και τα εργαλεία για το πλέξιμο και το βελονάκι.
 
Έχει από μαλλιά και νήματα απ’ όλο τον κόσμο, μοναδικά στην Ελλάδα και σε πολύ προσιτές τιμές μέχρι κλασσικά μαλλιά, ολόμαλλα, ακρυλικά, νήματα από μερινό ανκορά, superwash, αλπακά, ανάμικτα με μεγάλη ποικιλία και μαλλιά σε στοκ από τους ίδιους προμηθευτές.


Συνδυάζει ασυνήθιστα υλικά, για πλέξιμο και κατασκευές, μεταξωτές κορδέλες, υλικά από μπαμπού, από μπανάνα, από κάνναβη και ιδιαίτερα κουμπιά.  Επίσης όλα τα υλικά για felt και ακόμα τα φοβερά εργαλεία πλεξίματος για κορδόνια, σκούφους, λουλούδια, πομπόν και άλλα πολλά όπως και
 μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες παιδικές χειροτεχνίες και κατασκευές για παιδιά.
 
Προς έκπληξη μεγάλη ανακαλύψαμε ότι παραδίδονται και Δωρεάν Μαθήματα για πλέξιμο. Μας είπαν ότι θα μας δείξουν τις βασικές πλέξεις με τις βελόνες και το βελονάκι, ακόμα και στους άνδρες που θέλουν να δημιουργήσουν ή να εκφραστούν με το πλέξιμο.

Για iδιαίτερες τεχνικές γίνονται τα σεμινάρια για πλέξιμο με φουρκέτα, κόσμημα, τυνησιακό βελονάκι, διακοσμητικές κατασκευές, το felt και το nuno felt.
 

Μαλλιά Κουβάρια
Ελ. Βενιζέλου 235, Εμπορικό Κέντρο «Πολύτροπο»
17563 Παλαιό Φάληρο
Facebook: www.facebook.com/MalliaKouvaria
τηλ. +30 210 9859940
Mail. stoupak@otenet.gr
 
 
 
Με καλλιτεχνικές ανησυχίες,
 
 
ChildrenstyleIMD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.