Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αλλάξτε το τρόπο που αλλάζετε το μωρό σας.

Ποιό θεωρούσατε μέχρι τώρα φυσικό και ασφαλή προς το δέρμα υλικό για το άλλαγμα του μωρού σας?Είχατε ποτέ σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες πάνες του εμπορίου?Υφασμάτινες οικολογικές πάνες από μπαμπού λοιπόν είναι η καλύτερη επιλογή.

Ακούγεται λίγο προΐστορικό και ξεπερασμένο αλλά είναι άκρως διαδεδομένο στο εξωτερικό και υπάρχει η τάση να χρησιμοποιείται ότι πιο φυσικό υπάρχει. 
Οι ίνες από μπαμπού έχουν καλλιεργηθεί χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα. Είναι φυσικό αντιμικροβιακό και αντιαλλεργικό με 60% περισσότερη απορροφητικότητα από το βαμβάκι και στεγνώνει 20% πιο γρήγορα.
Οι οικολογικές αυτές πάνες είναι πλενόμενες και το εσωτερικό χωριστό κομμάτι είναι βιοδιασπώμενο.
Για να χρησιμοποιήσετε σωστά την πάνα πρέπει να ξέρετε ότι αποτελείται από:
  1. Την υπεραπορροφητική πάνα από μπαμπού με μεταξένιες ίνες κατά το 90%, με ενισχυμένες ραφές για να κρατήσει και για το επόμενο παιδάκι. Είναι κομψές και άνετες ώστε να κινείται εύκολα το μωρό σας. Προτιμήστε αυτή με την προσθήκη από σούστες (poppers).
  2. Ενισχυτικό πάνας με υπεραπορροφητικό, πετσετέ ύφασμα μπαμπού που τοποθετούνται στο μέσο της πάνας. 
  3. Βέλγικη λωρίδα βιοδιασπώμενη. Έρχεται σε ρολό και μοιάζει με χαρτί κουζίνας. Χρησιμοποιείται προαιρετικά αλλά πιστέψτε με, είναι σωτήριο γιατί μαζεύει όλους τους "λεκέδες" του μωρού σας.
  4.  Εξωτερικό κάλυμα- βρακάκι. Είναι απαραίτητο για να μένουν στεγνά τα ρουχαλάκια του μωρού σας ενώ παράλληλα αναπνέει το δερματάκι του. Πάλι προτιμήστε με σούστες για να μεγαλώνει μαζί με το παιδάκι σας.    




Βγαίνουν σε διαφορετικά χρώματα οπότε μπορείτε να αλλάζετε ανάλογα με το γούστο σας. Για να έχετε τις απαραίτητες αλλαξιές για μία ολόκληρη μέρα πρέπει να έχετε τουλάχιστον εφτά πάνες για να καλύψετε τις ανάγκες του παιδιού σας για μία μέρα μόνο.
Βγαίνουν όμως οικονομικές με το χρόνο οπότε μαμάδες μην απελπίζεστε!
Για να κάνετε τις επιλογές σας και το προσωπικό ψάξιμο-γιατί όλα δεν ταιριάζουν σε όλες κι όλους-Εδώ σας παραθέτω που τα βρήκα εγώ:
http://www.ecofamily.gr/index.php 
http://www.bambinex.com/luiers/content.asp?pnav=;10;12;&lang=εν

Μπορείτε να ενημερωθείτε και στα τηλέφωνα: 210-4170670 Ώρες: 10-15
για οποιαδήποτε απορία ή επίδειξη σχετικά με τις υφασμάτινες πάνες. 
Εδώ δείτε πως φοράνε μία πάνα με όλα τα κομμάτια της:
http://www.youtube.com/watch?v=QeXVoVfqQzk&feature 
Για τις εργαζόμενες ή πιο κουρασμένες μητέρες που δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται τόσο πολύ με το μωράκι τους και είναι βιαστικές, αλλά έχουν οικολογική συνείδηση υπάρχουν και οι οικολογικές πάνες μίας χρήσης της "Wiona "  και εξίσου καλές είναι οι ιταλικές της "Natura  e ' baby" που είναι βιοδιασπώμενες κατά το 80%.
Εισαγωγή  και διάθεση : Πέτρος Σ.Σπανός- τηλ.: 210-4137700, φαξ: 210-4137747.
Πλέον υπάρχουν και σε πολλά κταστήματα με οικολογικά προϊόντα.

Φιλικά η μαμά
S.ter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.