Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Adopt a pet..

This is our doggy officially.
 

 
΄
Χαρίσαμε σπιτάκι σε ένα όμορφο σκυλάκι ανάμεσα σε άλλα πόσα που το διαλέξαμε. Η κοπέλα που μας το έφερε από τη Βέροια, νοσοκόμα στο επάγγελμα προσπαθεί να σιτίσει και να συντηρήσει πάνω από εκατό ζωάκια και με μεγάλη δυσκολία προσπαθεί να βρεί σπιτάκια για τα ζωάκια αυτά. Έρχεται η ίδια στην Αθήνα και κάνει τη μεταφορά ώστε να διευκολύνει τους νέους "γονείς" των κατοικιδίων.

Υπάρχουν άπειροι οργανισμοί που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα κατοικίδια που άλλοτε ήταν πιστοί μας φίλοι και τώρα με τις δυσκολίες τις εποχής μας τόσο αμελούμε..
Ένα ζωάκι δεν έχει τόσα έξοδα όσο νομίζουμε πριν κάνουμε την κίνηση και το πάρουμε υπό την επιτήρησή μας..θα το δούμε και στη πορεία εφόσων του δώσουμε σπιτάκι!

Ο κόσμος φοβάται αυτό που δεν γνωρίζει..καιρός να καταρίψουμε τα ταμπού μας ένα ένα!

Αν σας ζεστάναμε λίγο την καρδιά μπορείτε να απευθυνθείτε στο προφίλ της Elle Mac για να δείτε φωτογραφίες από τα κουταβάκια και να στείλετε μήνυμα ότι ενδιαφέρεστε :https://www.facebook.com/#!/ellenmac1984?fref=ts:
Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε και από διάφορους οργανισμούς φιλοζωικούς όπως:
http://filozoikidrasi.blogspot.gr/


Ευχαριστούμε πολύ την Ελένη που μας έκανε ένα τόσο όμορφο δώρο και πληθύναμε κατά ένα μέλος παραπάνω..Ένα σκυλάκι για τα παιδιά είναι ο καλύτερος φίλος και παρέα..
Εξάλλου έρευνες δείξανε ότι αυξάνει το αμυντικό σύστημα των παιδιών ενάντια στις αρρώστιες!


Καλή σας μέρα!
 
ChildrenstyleIMD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

~ Leave a comment on the way ~

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.